Македонија 05. ноември 2020. / 19:01

Директорот на ЈП Водовод и канализација позитивен на Ковид 19

Директорот на ЈП Водовод и канализација позитивен на Ковид 19

Директорот на ЈП Водовод и Канализација и воедно организационен секретар на СДСМ Душко Весковски на својата фејсбук страница објави дека е позитивен на ковид 19.

-Само што го добив позитивниот тест на Ковид-19. Се чувствувам добро и во моментов имам лесни симптоми.

Момент на едно невнимание може да биде поразителен за сите нас! Им благодарам на здравствените работници за надчовечките напори кој ги прават за ние да се чувствуваме сигурни!

Останете во добро здравје, чувајте се и носете маска, напиша Весковски.