Македонија 16. јули 2020. / 17:34

Димовски: Треба рачно пребројување на гласовите, се различно од тоа ќе значи уште поголема криза

Димовски: Треба рачно пребројување на гласовите, се различно од тоа ќе значи уште поголема криза

Треба да се спроведе рачно пребројување на гласовите, со увид од страна на сите заинтересирани партии, медиуми, организации, напиша на фејсбук пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски.

Тој додава дека се различно од тоа ќе значи зголемување на недовербата и разочарувањето кај граѓаните.

Се друго ќе значи уште поголема криза, напиша Димовски.