Македонија 28. јануари 2021. / 15:35

Димовски: Корупцијата галопира кога СДСМ е на власт

Димовски: Корупцијата галопира кога СДСМ е на власт

Корупцијата во Македонија галопира секогаш кога СДСМ е на власт, напиша Илија Димовски, поранешен пратеник во Собранието на Р.М, во однос на најновиот Извештај на Т. И каде земјава има најлош резултат во историјата.

Митовите паѓаат со потврда на меѓународна сцена…
Корупцијата во Македонија галопира секогаш кога СДСМ е на власт…
Никогаш не сме биле полоши на индекс за корупција како 2020 година, напиша Димовски на ФБ

Митовите паѓаат со потврда на меѓународна сцена…

Корупцијата во Македонија галопира секогаш кога СДСМ е на…

Posted by Илија Димовски on Четврток, 28 јануари 2021