Македонија 12. август 2018. / 13:17

Дерковски: Можни се притисоци врз ДИК, но ќе ги надминеме

Дерковски: Можни се притисоци врз ДИК, но ќе ги надминеме

Притисоци секогаш се можни. Овој состав на ДИК ќе покаже дека во Македонија може и поинаку да се функционира. Ако си ја сфатиме задачата, ќе ги надминеме притисоците, вели претседателот на ДИК, Оливер Дерковски во интервју на РСЕ.