Македонија 24. февруари 2021. / 12:11

Деркоски: Не сум бил член на вибер групи поврзани со 27 април

Деркоски: Не сум бил член на вибер групи поврзани со 27 април

Не сум бил член на вибер групи поврзани со 27 април нагласи Оливер Деркоски на денешното рочиште.

Сум бил член на многу вибер групи но конкретно за настаните од 27 април не. исто така не сум контактирал со Миле Јанакиески и Спиро Ристовски во никакви вибер групи, истскна Деркоски.