Македонија 01. октомври 2018. / 18:10

Денеска во 18:20 часот, Христијан Мицкоски ќе гостува во „Отворено” на Телевизија Алфа

Денеска во 18:20 часот, Христијан Мицкоски ќе гостува во „Отворено” на Телевизија Алфа

Денеска во 18.20 часот ќе гостувам во ,,Отворено” на Телевизија Алфа. За референдумот, резултатите и како понатаму, моите гледишта и ставови. Следете ме, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на неговата Фејсбук страница.