Македонија 06. декември 2019. / 13:00

Боки 13 до Камчев: Што имаше друго во чантата освен 1 милион евра?

Боки 13 до Камчев: Што имаше друго во чантата освен 1 милион евра?

Боки 13 рече дека парите од 1 милион евра кои биле во чантата биле непостоечки, и го праша Камчев што имало друго во неа?

Само весници одозгора, рече Камчев.

Боки повторно праша: „Што имаше друго г-не Камчев“.

Камчев: Апсолутно ништо.

Ова беше алудирајќи на тоа дека имало локатор во чантата или камера како што се шпекулираше во јавноста.