Македонија 13. октомври 2019. / 18:54

Боки 13 бара укинување на притворот – имал нарушено здравје

Боки 13 бара укинување на притворот – имал нарушено здравје

Прво осомничениот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски до судот поднел документацијата за влошена здравствена состојба. Документацијата ја доставил до судија на претходна постапка за укинување на притворот.

Боки 13 за време на претходната посета на судот му се слоши и тој беше изнесен да му биде укажана лекарска помош