Македонија 21. април 2020. / 14:57

Апостолоска до Филипче: Нит лекар ме прегледал, нит терапија, само ме изолиравте за други да не заразувам

Апостолоска до Филипче: Нит лекар ме прегледал, нит терапија, само ме изолиравте за други да не заразувам

Официјално излекувана од вирусот Ковид-19. Но, Филипче и МЗ не ме излекувавте, лоша терминологија, само ме изолиравте за други да не заразувам, пишува тетовката Наташа Апостолоска на „Твитер“.

Нит лекар ме прегледал, нит терапија сум примила во овие 28 дена во изолација!, додава таа.

Апостолоска е ќерка на починатиот тетовец од Заводот за рехабилитација во Козле и веќе пишуваше за сите пропусти во случајот со нејзиниот татко и семејството Апостолоски.