Македонија 22. мај 2019. / 22:35

Апасиев: Функциите и парите јавни, а скандалите на власта приватна работа!?

Апасиев: Функциите и парите јавни, а скандалите на власта приватна работа!?

Професорот Димитар Апасиев, по низата скандали на власта и нереагирањето по нив, реагираше на Фејсбук.

– На Павле дрогата – ПРИВАТНА РАБОТА!?
На Рашко докторатот – приватна работа!?
На Анѓушев фирмите – приватна работа!?
На Царовска дечкото шо крка тендери – приватна работа!?

А функциите и парите – ЈАВНИ!?
#КакоБеВакаДругари. – напиша Апасиев на Фејсбук.