Македонија 14. август 2019. / 19:52

Актерот Муратовски: За некого ,,педер” е навреда, за некого ,,Северна”

Актерот Муратовски: За некого ,,педер” е навреда, за некого ,,Северна”

Актерот на Драмски театар Рубенс Муратовски прави паралела меѓу навредливиот призвук на зборовите „педер“ и „Северна“, а во контекст на скандалозната изјава на премиерот Зоран Заев, кој вчера изјави дека нема да дозволи неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер да ја срушат Владата во Македонија.

За некого ,,педер” е навреда, за некого ,,Северна”. Почитувај ги различностите“, напиша Муратовски на Твитер.