Македонија 01. јуни 2020. / 12:52

Адвокатот на Боки 13: Сите видовме како Кичеец седеше со братот на еден истакнат политичар

Адвокатот на Боки 13: Сите видовме како Кичеец седеше со братот на еден истакнат политичар

Адвокатот Сашо Дукоски на денешните завршни зборови потсети на врските кои ги имал Зоран Милески Кичеец со актуелни политичари и оти Обвинителството поминало лесно преку тоа. Тој се надева дека овој факт ќе го земе во предвид при носењето на пресудата.

-Сите видовме како Кичеец е во друштво на познат адвокат и со братот на еден врвен политичар. И тоа помина така, повтори Дукоски.