Македонија

Протести за зачувување на уставното име: Ечат македонски песни, се веат македонски знамиња, се чита стихотворба за Иванов

Баскерџијата Кристијан Бенито прочита авторска стихотворба во чест на Ѓорѓе Иванов и неговиот отпор кон договорот од Преспа за време...
Македонија

Манчевски: Земјите од Западен Балкан заедно работат на трансформација на јавната администрација

Земјите од Западен Балкан заедно работат на трансформација на јавната администрација, дигитално се поврзуваат за да ги премостат инфраструктурните...