Магазин 30. декември 2020. / 17:28

Во пресрет на празниците, Мицкоски подели новогодишни пакетчиња за најмалите

Во пресрет на празниците, Мицкоски подели новогодишни пакетчиња за најмалите
Во претпоследниот ден од годината посетив десетина семејства во скопските општини Ѓорче Петров, Чаир, Гази Баба и Аеродром.
Насмевките на дечињата се бесценети. Барем за миг малку повеќе среќа за сите. Скромно, но со искрено срце за малите по возраст, но големи во душа херои, напиша Мицкоски,

Во претпоследниот ден од годината посетив десетина семејства во скопските општини Ѓорче Петров, Чаир, Гази Баба и…

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, December 30, 2020