Магазин 02. август 2020. / 20:39

(ВИДЕО) Во Охрид ечи српска музика и гужва по клубовите покрај плажите

(ВИДЕО) Во Охрид ечи српска музика и гужва по клубовите покрај плажите

Очигледно турстите во Охрид не се плашат од Ковид-19, и додека иограат ан српсака музика не одржуваат никаква дистанца едни од други.