Магазин 14. мај 2019. / 21:12

(ВИДЕО) Вака Тито го пречекувале во Македонија

(ВИДЕО) Вака Тито го пречекувале во Македонија

Погледнете како маршалот Јосип Броз Тито беше пречекан во повеќе македонски градови во 1957 година.