Магазин 18. јуни 2019. / 10:00

(ВИДЕО) Туристите во шок – змии си играат на грчките плажи

(ВИДЕО) Туристите во шок – змии си играат на грчките плажи

Туристите во Грција се шокираа кога на плажата се појавија змии.

Најнова снимка од една грчка плажа ги запрепасти сите.

На неа се гледаат две змии во лута борба покрај лежалките, кои на момент излгедаат како двоглава змија, која излегува од песокта. Сигурни сме дека после ова добро ќе обрнете внимание кога газите по врелиот песок.