Магазин 15. March 2019. / 17:55

(ВИДЕО) По пресудата Дурловски објави нова песна – песната е без зборови, но е за страдањето!

(ВИДЕО) По пресудата Дурловски објави нова песна – песната е без зборови, но е за страдањето!

Денеска судот им изрече затворски казни на неколкумина учесници во настаните на 27 април. Оперскиот пејач Игор Дурловски денеска беше единствениот ослободен.

Тој по пресудата објави нова песна, без зборови, но со многу емоции.

– Кога слободата е ропство а среќата тага!

Мелем на душа сте ми, сите #вие што со мисла, збор, присуство бевте со мене во најтешкото.
Благодарам на дел од блиските што станаа далечни.

#Длаборез е проект кој со солзи ја гали татковината, а од срце ви го поклонувам.

Немаше да биде ваков без мајсторијата на моите пријатели:
Кокан Димушевски –
Аудио
Мартин Павловски-
Шминка
Ласко Џуровски-
Дизајн на текст. – стои во објавата на песната на Фејсбук.