Магазин 12. мај 2019. / 19:38

(ВИДЕО) Ново хит видео на Шилегов – нормална вожња по „струјниот удар”

(ВИДЕО) Ново хит видео на Шилегов – нормална вожња по „струјниот удар”

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов се повеќе станува фан на алтернативните превозни средства.

Тој откако за малку ќе изгубеше рамнотежа, се пофали дека го совлада новиот Сегвеј.

– Откако помина „струјниот удар”, малку нормална вожња. Во основа е едноставно, но треба навикнување на почеток. Може и ќе го заменам тротинетот. – напиша градоначалникот Петре Шилегов.

Тој напиша и „По почетното привикнување, по првпат на Сегвеј“.