Магазин 01. ноември 2019. / 22:30

(ВИДЕО) Мечка влезе во базен во хотел во Бугарија

(ВИДЕО) Мечка влезе во базен во хотел во Бугарија

Голема кафеава мечка влезе во хотелски комплекс во бугарскиот град Сопот во близина на Пловдив и пливаше во хотелскиот базен.

Камерите од хотелскиот комплекс објавија видео снимка, на која се гледа како мечката доаѓа и влегува во базенот, којшто во тие моменти, за среќа, бил без луѓе.

Нема информации од каде дошла мечката во хотелот.