Магазин 14. март 2021. / 11:00

(ВИДЕО) Македонскиот претставник на Евровизија се пофали дека е бугарин по баба

(ВИДЕО) Македонскиот претставник на Евровизија се пофали дека е бугарин по баба

Македонскиот претставник на Евросонг, Васил Гарванлиев во интервју се пофали дека поседува бугарско државјанство.

Како што објасни неговата баба имала далечен роднина кој е роден во Бугарија, па така и тој има бугарски пасош.