Магазин 05. септември 2020. / 15:47

(ВИДЕО) Македонија води против Ерменија со 2:0

(ВИДЕО) Македонија води против Ерменија со 2:0

38 минута Македонија поведува со 2:0 против Ерменија.

Стрелец на голот е Илија Несторовски од пенал.