Магазин 07. октомври 2020. / 19:25

(ВИДЕО) Мајка шета гола низ собата, додека детето слуша онлајн настава

(ВИДЕО) Мајка шета гола низ собата, додека детето слуша онлајн настава

Едно момче се најде во многу незгодна ситуација пред неговите соученици и учителката поради неговата мајка.

Додека момчето следеше онлајн час пред својот компјутер со вклучена камера во просторијата зад него влезе неговата мајка целосно гола.

Во видеото објавено на социјалните мрежи се гледа како момчето покажува со раката зад себе, кон мајка му којашто бара нешто во собата.