Магазин 07. април 2020. / 15:00

(ВИДЕО) Делфини се појавија близу шеталиштето во Солун

(ВИДЕО) Делфини се појавија близу шеталиштето во Солун

Група делфини утрово се појавиле во Солунскиот Залив (Термаикос), во близина на шеталиштето и Белата кула во Солун, објавија локалните медиуми, а грчката новинска агенција АНА-МПА, коментира дека граѓаните биле пријатно изненадени од глетката.

Граѓаните кои спортувале во тие моменти на шеталиштето, со нивните мобилни телефони го снимиле овој, не толку вообичаен и чест момент во нивниот град, а видеата ги споделија на социјалните мрежи.