Магазин 05. март 2019. / 20:31

(ВИДЕО) Чувар загина откако слон легна над него

(ВИДЕО) Чувар загина откако слон легна над него

Арун Паникар, 40-годишен чувар на слонови во Индија, почина откако еден слон легнал над него.

Паникар прво го удирал слонот и му наредувал да легне, по што бил убиен.

Арун се обидел да го натера слонот да легне, да му го исчисти грбот, но животното не сакало да слуша. Во обид да го натера на послушност, почнал да го тепа животното со стап.

Слонот станал се поагресивен, па легнал над чуварот и го убил.