Магазин 11. јануари 2019. / 11:37

(ВИДЕО) Цел регион се смее: Што ќе се случи со дупките на мостот ако снегот остане?

(ВИДЕО) Цел регион се смее: Што ќе се случи со дупките на мостот ако снегот остане?

Јавување во живо на српска репортерка стана хит на социјалните мрежи.

Репортерката објаснува дека кога ќе се стопи снегот, локалните власти ќе ги покријат дупките на Савскиот мост.

Новинарката од студио, ја запраша „а што ако снегот стане за два месеци?“

Репортерката се насмевна и кажа дека во меѓувреме ќе бидат закрпени.

Погледенте: