Магазин 02. март 2019. / 18:05

(ВИДЕО) Албанец „летал орел“ во Црна Гора – еве што му се случи

(ВИДЕО) Албанец „летал орел“ во Црна Гора – еве што му се случи

Несекојдневен настан се случи овие денови на аеродромот во Подгорица, кога еден Албанец, враќајќи се од шетање во главниот град на Црна Гора „летал“ двоглав орел, по што вработениот во обезбедување бурно реагирал.

Погледнете ја расправијата меѓу Албанецот и Црногорецот: