Магазин 01. април 2020. / 18:39

Укината забраната за камиони на патот Гостивар – Стража

Укината забраната за камиони на патот Гостивар – Стража

Од 17:00 часот попладнево воведена е забрана за тешки товарни возила планинскиот премин Барбарос, соопшти АМСМ.

Според АМСМ, од 16:45 часот е укината забраната за камиони на магистралниот пат Гостивар – Стража