Магазин 13. јануари 2021. / 19:08

Твитер реакции за полициската интервенција во Вевчани

Твитер реакции за полициската интервенција во Вевчани

На социјалната мрежа твитер се појавија многу реакции откако попладнево традиционалниот Вевчански карневал се одржа под силно полициско обезбедување и судир помеѓу полицијата и маскираните вевчанци.