Магазин 19. мај 2019. / 12:08

Се ожени пратеникот и претседател на Либерално-демократска партија Горан Милевски

Се ожени пратеникот и претседател на Либерално-демократска партија Горан Милевски

Горан Милевски претседател на Либерално-демократската партија и пратеник вчера правеше свадба.

Свеќеноста се одвиваше во еден битолски ресторан.

Тој е роден во Битола, има 40 години.