Магазин 16. јануари 2021. / 22:25

Се ожени портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ: Соња кажа да!

Се ожени портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ: Соња кажа да!

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовски на својот роденден ја побара за жена неговата девојка Соња.

Младиот пар на Инстаграм се пофали дека избраничката кажала “Да”.

Редакција на Лидер на младите им посакува исполнет, среќен и хармоничен брак!