Магазин 15. March 2019. / 21:05

Сатирично видео: Пендаровски, Спасовски и следењето од странски служби

Сатирично видео: Пендаровски, Спасовски и следењето од странски служби

Сатирично видео за следењето од странските служби стана хит на социјалните мрежи.

Граѓаните овој пат се пошегуваат со претседателскиот кандидат Стево Пендаровски, кој изјави дека бил следен од странски служби, но и со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Сатиричното видео е монтажа со инсерти од популарниот филм „Сам дома“.

Стево и Оли за следењето from Diki on Vimeo.