Магазин 13. февруари 2020. / 13:30

Проследете го концертот на Симон Трпчевски во Јужна Кореја

Проследете го концертот на Симон Трпчевски во Јужна Кореја

Маестро Симон Трпчевски ја заврши тридневната турнеја во Јужна Кореја со настап во градот Чунчеон.

Трпчевски вчера настапи во Вонџу, додека завчера во Џонсеон.

На овој линк на „YouTube“ можете да го проследите концертот на најдобриот македонски пијанист.