Магазин 13. ноември 2020. / 23:01

Симон Трпчески со честитка до фудбалерите: Браќа Македонци, гордост на Македонија

Симон Трпчески со честитка до фудбалерите: Браќа Македонци, гордост на Македонија

Македонскиот пијанист од светски глас Симон Трпчески се придружи на честитките до фудбалската репрезентација на Македонија за историскиот пласман на Европското првенство.