Магазин 11. октомври 2019. / 14:48

Продолжен викенд: Километарски колони за влез во Бугарија

Продолжен викенд: Километарски колони за влез во Бугарија

Дел од Македонците денеска решија да го искористат продолжението викенд и да заминат на краток одмор во соседна Бугарија, пишува Фокус.

Тоа предизвика огромни колони на граничниот премин Делчево.

Граѓаните во километарската колона чекаа и по пет часа за да стигнат до Бугарија.