Магазин 14. април 2019. / 23:46

Пендаровски: Прво станав политичар, па почнаа да ме бркаат женски

Пендаровски: Прво станав политичар, па почнаа да ме бркаат женски

Откако почнав да се занимавам со политика, преку ноќ им станав поубав на девојките, откри кандидатот за претседател Стево Пендаровски во емисијата „Еден на еден“.

– Во 1996 година првпат се по јавив на државната телевизија, тогаш и немаше многу приватни. Тоа беа почетоците кога влегував во политичкиот живот. За жал, тогаш нагло станав популарен кај девојките – одговори Пендаровски на прашања поврзани со неговата младост.