Магазин 08. септември 2019. / 16:43

(ФОТО) Жбогар заигра за Денот на независноста

(ФОТО) Жбогар заигра за Денот на независноста

На прославата во Градскиот парк во Скопје, по повод Денот на независноста, евроамбасадорот Самуел Жбогар заигра македонско оро, додека пееше Виолета Томовска, пишува Независен.

Жбогар играше на песната „Македонско девојче“.

Фото: Б. Грданоски