Магазин 07. септември 2020. / 15:25

Денот на независноста неработен за сите граѓани на Македонија

Денот на независноста неработен за сите граѓани на Македонија

Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека согласно со Законот за празниците, 8 септември 2020 година (среда), Денот на независноста, е неработен ден за сите граѓани на Република С. Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во државава им го честита Денот на независноста.