Магазин 19. мај 2019. / 13:17

(ФОТО) Тевдовски се пофали за тоа колку е брз

(ФОТО) Тевдовски се пофали за тоа колку е брз

Министерот за финасии, Драган Тевдовски се пофали колку е брз.

Од 10:00 до врв на Водно и на време во авион за лет од 12:30, напиша Тевдовски