Магазин 13. јануари 2021. / 21:38

(ФОТО) Козјак побеле: Снегот непрекинато паѓа

(ФОТО) Козјак побеле: Снегот непрекинато паѓа

Снегот кој веќе неколку дена метеоролозите го најавуваа конечно падна на само 40 километри од главниот град.

Козјак веќе е побелен, а снегот продолжува непрекинато да паѓа.