Магазин 11. јануари 2019. / 13:21

(ФОТО) Граѓаните револтирани: Вака изгледа патот Скопје-Тетово

(ФОТО) Граѓаните револтирани: Вака изгледа патот Скопје-Тетово

Граѓаните роволтирани на социјалните мрежи постојано објавуваат фотографии и видеа од (НЕ) справувањето со снегот кој се уште непрекинато паѓа низ делови од земјата.

Вака изгледа автопатот Скопје-Тетово. Фотографиите се од рано утринава на Ѕидот на сообраќајниот срам.