Магазин 15. септември 2019. / 18:19

(ФОТО) Фросина Ременски зготви малешевски спцијалитет

(ФОТО) Фросина Ременски зготви малешевски спцијалитет

Пратеничката Фросина Ременски, на Фејсбук, се пофали со малешевски специјалитет.

– На Малеш фоф гората горе. – порачува Ременски на Фејбук објавувајќи фотографии од јадење подготвено со јајца, колбасици и сланина.