Магазин 29. јануари 2019. / 12:41

(ФОТО) Болницата во Тетово окована во снег и голомразица – болните не може да стигнат до лекар!

(ФОТО) Болницата во Тетово окована во снег и голомразица – болните не може да стигнат до лекар!

Градските служби во Тетово сеуште не го исчистиле снегот од улиците, а граѓаните револтирани бараат општината да преземе итни мерки.

Снегот и голомразицата го затворија пристапот и до тетовската болница, па болните лица многу тешко можат да стигнат до лекар.

Како што коментираат тетовчани, треба да биде професионален лизгач на мраз за да можеш да стигнеш до вратите на болницата.

Погледнете: