Магазин 07. јули 2020. / 22:57

(АПЕЛ ЗА ПОМОШ) 12 дена е исчезнат 25-годишниот Димитар Мицкоски – заминал по печурки

(АПЕЛ ЗА ПОМОШ) 12 дена е исчезнат 25-годишниот Димитар Мицкоски – заминал по печурки

Исчезнат е 25-годишниот Димитар Мицковски, а неговото семејство и блиски бараат помош. Тие велат дека последно го виделе пред 12 дена, кога заминал да собира печурки.

Димитар е висок е околу 180 сантиметри, а кога заминал бил облечен во тегет тренерки и црно капче.

Други информации, од каде е момчето и каде собирал печурки не е наведено. Ако некој го видел или знае нешто веднаш да пријави во полиција.