Магазин 17. март 2019. / 22:16

АМСМ: Автопатот Градско – Велес е пуштен за сообраќај

АМСМ: Автопатот Градско – Велес е пуштен за сообраќај

Автопатот Градско – Велес е пуштен за сообраќај, соопшти Автомотосојузот на Македонија.

Автопатот речиси четири часа беше затворен поради сообраќајна незгода, а сообраќајот се одвиваше по регионалниот пат Градско-Велес.