Хроника 30. ноември 2020. / 17:05

Затвореник во Штип си внел кокаин за да го продава

Затвореник во Штип си внел кокаин за да го продава

Затвореник во затворот во Штип бил фатен со кокаин.

Од МВР информираат дека станува збор за 40-годишно лице од Свети Николе кое неовластено набавило кокаин заради понатамошна продажба.

Кокаинот бил пронајден при извршен преглед кај пријавениот од страна на затворските надзорници.