Хроника 12. септември 2019. / 16:12

Затворен патот Крива Паланка-Куманово поради сообраќајка

Затворен патот Крива Паланка-Куманово поради сообраќајка

Од 15 часот и 15 минути поради сообраќајна незгода сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка-Куманово кај населба Ѓрамаге е во прекин во двата правци.

Засега нема детали дали има повредени лица.