Хроника 12. август 2020. / 18:43

(ФОТО) Заложничка драма во Еуростандар банка во Кавадарци

(ФОТО) Заложничка драма во Еуростандар банка во Кавадарци

Вистинска заложничка драма се случува во Еуростандард банката во Кавадарци, по информацијата дека НБРМ ја затвара банката и дека ќе побара стечај,

Лидер дознава дека клиент барал, но не можел да си ги подигне парите во висина од 500 илјади денари.

Дознаваме дека во моментов во Еуростандард банката во Кавадарци врие од полиција.