Хроника 30. јуни 2020. / 20:57

Вооружени мажи предизвикале инцидент во ГОБ „8 Септември“

Вооружени мажи предизвикале инцидент во ГОБ „8 Септември“

Дваесетина припадници на МВР штотуку го започнаа увидот во ГОБ „8 Септември“, каде попладнево група на мажи, за кои постојат сомневања дека еден бил вооружен влегле во Ургентниот центар и упатиле серија закани кон докторка, која била на дежурство, објави „Слободен печат“ од каде велат дека неофицијално лицата сакале да земат тело на починат за кои според лекарските протоколи било предвидено да се изврши обдукција.