Хроника 12. јули 2018. / 12:00

Внимавајте: Крави на автопатот Скопје – Велес

Внимавајте: Крави на автопатот Скопје – Велес

Корисниците на групата на Facebook Ѕидот на сообраќајниот срам, предупредуваат дека на автопатот од Скопје до Велес има крави, кои можат сериозно да ја загрозат безбедноста во сообраќајот.